...become a model

 

Servicii

Ara Models vine in sprijinul modelelor sale cu un pachet de servicii menit sa asigure o buna promovare a fiecarui model in parte. De asemenea agentia va realiza un CD multimedia de prezentare a agentiei si a modelelor sale, CD-ul urmand sa fie distribuit partenerilor existenti dar si celor potentiali.


1.      Realizarea unui book professional


Agentia organizeaza sedinte foto pentru fiecare model in parte in vederea realizarii unui book profesional, indispensabil oricarui model. Cu acest book, se poate prezenta la casting-uri, sedinte foto, case de moda, pozele aratand astfel fotogenia si expresivitatea de care da dovada modelul.

 

2.      Introducerea modelului pe site-ul agentiei


Pozele si datele personale ale modelului vor fi introduse pe site-ul agentiei, acestea putind fi vizionate de catre oricine si de oriunde prin intermediul internetului.

 

3.      Realizarea unui CD multimedia personalizat


Cu acest CD, modelul va avea o prezentare multimedia mai complexa. CD-ul va contine o galerie foto, filmari video si date personale realizate cu o grafica excelenta si cu fundal sonor adecvat. Cu acest suport multimedia, nu vei mai avea nevoie de nici o alta prezentare!

 

4.      Realizarea de carti de vizita


Pentru ca modelul sa fie mai usor de retinut, chipul acestuia apare si pe cartea de vizita.

 

5.      Sampling


Distribuirea de materiale publicitare: flyer-e, pliante, brosuri, mostre, testere etc. Acest serviciu poate fi practicat in locatii care avantajeaza imaginea clientului si se stabilesc de comun acord: centre comerciale, cluburi, discoteci etc.

Actiunea de sampling presupune contactul direct cu publicul care este indemnat sa guste gratuit din produsele companiei ce lanseaza actiunea de sampling.

 

6.      Hostess


Agentia
Ara Modelspune la dispozitie modele profesioniste pentru serviciul de hostess pentru diverse evenimente ca: targuri, coktail-uri, petreceri, lansari etc. Aceasta activitate poate fi facuta atat de baieti cat si de fete. Ea presupune abilitatea de a interactiona cu invitatii unui eveniment, de a-i face pe acestia sa se simta bine, confortabil in prezenta voastra. Meseria de hostess se practica in petrecerile private organizate de diverse companii, cu ocazii diferite( sfarsit de an, sarbatorile de Pasti sau de Craciun,zile aniversare).

 

7.      Servicii Tehnice


- Fotografii
- Studio foto
- Conceptie si editare de: pliante, cataloage, brosuri, dosare de prezentare, dosare de presa, comunicate de presa, postere, carti de vizita, sigla si motto-ul firmei, etichete, calendare, invitatii, autocolante, bannere, decorari de vitrine sau spatii de prezentare
- cd-uri interactive, site-uri web

8.      Organizari evenimente

Evenimentele, indiferent de natura lor, organizate de persoane fizice sau companii, trebuie sa fie perfecte, de aceea se apeleaza la agentii specializate. Se pune accent pe detalii (aranjamente florare, baloane, confetti, catering, proiectoare video, sonorizare, etc), acestea trebuie sa creeze o armonie perfecta pentru participantii la eveniment.

 

''Ara Models...become  a model  ''